Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Final Examination Fever.
0 comment(s)
Tumblr_m1t0mkkf901rrnrk6o1_500_large

Bismillahirrahmanirahhim.
In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful.

Setelah lama menghilang, akhirnya saya kembali, haha. Memandangkan final exam dah nak start tak lama lagi, tetiba rasa macam nak update pasal final exam yang bakal berlangsung nanti. Bagus kann ? Update blog rajin tapi buku langsung tak sentuh lagi. Phewww.

Okayy, final exam saya start agak lewat sikit compare dengan student² Uni lain. Sebab Uni lain kebanyakannya start exam awal, UiTM jee yang lewat. Final exam saya start 28 Jun sampai 13 July. Orang lain dah bersenang-lenang habis final tapi student UiTM tengah serabut dengan final, haha. Takpe, bak kata pepatah : 
Berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian, bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian.
Ehh, ada kaitan ke ? Tapi betul lah kann, nak senang masa depan, kita kena lah bersusah-payah terlebih dahulu. Tak semua benda datang bergolek kat depan mata kita dengan mudah. Usaha tu penting. Kann ? Cakap pandai tapi diri sendiri ? F-A-I-L !



Tudiaa, jadual final exam untuk sem 2 nie. Kawan saya cakap, paper saya sikit jee. Ya Allah, 6 subjek nie pun dah cukup untuk buat saya jadi gila, lagipun bukannya satu² subjek nie senang macam ABC 123 tapi faham² lah. Maybe nampak senang tapi agak susah sebenarnya bagi saya. Saya bukannya pandai macam student² lain. Dah lah pemalas, pastu suka ponteng kelas pulak. Memang cukup lengkap. Haha.

P/s : Dengan ini, saya Aimie Azzarina bt Ab Aziz berjanji bahawa akan berusaha bersungguh-sungguh untuk Final Exam yang bakal berlangsung tidak lama lagi. Semoga Allah permudahkan semua urusan saya dan permudahkan segalanya. Amin. InsyaAllah.