Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

One Week Break.
0 comment(s)
Tumblr_lpnwruxlor1qbz8xto1_500_large


Hello earthlings :')


Fuhh, rasanya macam lama gila² tak update kann ? Last update 1 May hari tu. Entah lah, sekarang mood berblogging tak tahu pergi mane. Nak cakap busy, takde lahh busy sangat punn. Assignment, quiz, test kebanyakannya semua dah settle. Faktor utama tak update sebab malas sebenarnya, tu jee, hihi.


Memandangkan sekarang tengah cuti, ambik lah masa sikit untuk update benda alah nie. Yess, sekarang budak² UiTM tengah bercuti. Cuti khas untuk Pesta Menuai dan Hari Gawai.



See, ulangkaji akan jadi 4 hari je disebabkan cuti nie. Sepatutnya kena manfaatkan cuti nie untuk dijadikan study week, hewhew. Tapi faham² je lah, bila duk kat rumah, semua benda pasal pelajaran saya letak kat tepi. Paling takleh blah, buku pun saya tak bawak balik. Nama punn cuti kan ? Haha. Memang tak sedar diri langsung, sebulan je lagi nak final exam.

Semalam, pukul 8.00 pagi baru sampai Kelantan. Can you imagine, berapa jam saya dalam bas ? Sumpah itu kali terakhir saya naik bas Shamisha Holiday. Customer service memang FAIL. Tiket bas 8.30 malam tapi dekat pukul 10.00 malam baru bas sampai. Berapa jam tercegat kat Seksyen 17 tuh. Bas kotor, penuh sampah yang tak dibuang. Huhh, pengalaman paling malang sepanjang saya naik bas. 

Saya biasa naik Sani Express. Bas Sani memang selesa, customer service pun okay. Memang jauh lebih baik kalau nak di-compare-kan dengan bas Shamisha tuh. Nasib lahh, hari tu kebanyakan tiket bas dah habis, terpaksalah beli tiket yang mana punn. 


P/s : Saje nak tayang muka, hihi :P