Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Midsem Break.
2 comment(s)
Tumblr_m2ssmdcxng1qivmzpo1_500_large

Hello earthlings :')


Ehem, mood nak update blog tetiba jee datang tapi still takde idea nak buat entri ape. So ikut jee lahh jari saya nak taip ape, hewhew. Sekarang tengah midsem break, dah 4 hari dah punn saya ada kat rumah. Tapi macam biasa, cuti berlalu macam tu jee :/

Dalam hati ada jugak rasa rajin nak buat assignment tapi bila tengok balik, ya Allah susahnya assignment, tak tahu nak buat macam mane. Dah penat and sakit otak nak fikir. Setiap kali buat, mesti berakhir dengan kebuntuan +__+


Tengok jadual kat atas. Hmm, agak gembira lah jugak ngan news nie sebab tetiba dapat cuti seminggu lagi nanti bulan Mei nie. Tapi bila tengok study week 4 hari jee, terfikir jugak, sempat ke nak study ? Nak cover semua subject dalam masa 4 hari ? Biasa lah, yang cuti seminggu tu, possibility nak study kat rumah memang agak tipis lah.

Lepas cuti midsem nie, akan berdepan dengan 2 presentation. Kalau boleh memang la nak habis cepat-II sebab selagi benda nie tak settle selagi tu rasa otak terbeban ngan benda nie. Tapi macam mane nak present kalau assignment pun tak reti nak buat ? Haihh ! Kenapa lahh subject yang satu nie susah sangat ? Final exam nanti acano :'(

Okayy lahh, dahh nak chow. Assalamualaikum