Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Hating me won't make you pretty :')
0 comment(s)
Tumblr_m1wyt3fcur1rsh54so1_400_large


Hello readers and stalkers.


Dalam hidup nie, memang tak sah kann kalau takde orang yang jeles dan tak puas hati ngan kita ? Well saya tahu, kita sebagai manusia memang tak boleh nak puaskan hati semua orang di sekeliling kita right ? Dahh tahu kita tak boleh nak puaskan hati semua orang, jangan lahh menyusahkan orang lain pulak. Clear ?

Okayy hari nie mood tak berapa nak balance sangat. Sebab kau, yess KAU ! Seriously aku ingatkan kau dah berubah, kau dahh tak ambik tahu pasal aku, dia and kami. Tapi aku silap, manusia macam kau memang tak pernah berubah. Kenapa kau still nak mention nama dia ? Kau tak puas hati lagi dengan apa yang kau buat selama nie ? Tak puas lagi nak rosakkan hubungan orang ? 

ARIFF AZMI. Tak kisah lahh what will happen in the future tapi for sure, buat masa sekarang, he's mine. So, dalam ramai-II laki dalam dunia nie, asal yang dahh ade GF jugakk yang kau nak cari ? Desperate sangat ehh ? Dulu aku pernah tanya ARIFF AZMI macam nie :

Aku : Awak, andai kata kalau one day kita clash, awak nak ke pilih dia ?

Dia : At least, saya akan cari yang lebih cantik daripada awak, haha.

Aku tahu jawapan dia memang agak straight to the point tapi cukup lah untuk buat kau faham. Kau faham tak weyyy ? Tak payah lahh nak mengharap sangat. Bila aku bukak cerita pasal kau punn, ngan aku-II sekali kena marah sebab dia memang benci gila kalau aku sebut nama kau depan dia. Dia benci gila kat kau wehhh ! Kau sedar tak kau tue sape jee dalam hidup dia ? Tolong sangat-II, please mirror yourself ! Sedar sikit diri tuhh !


Tapi aku tahu ARIFF AZMI macam mane sebenarnya. Memang dia jawab macam tuh tapi tak bermakna dia couple ngan aku sebab tuhh. Dia bukan couple ngan aku semata-II sebab tuh, nanti ade pulak orang update status, " manusia sekarang couple sebab rupa bukan ikhlas ". Kalau tak ikhlas, takde lahh boleh bertahan sampai 3 tahun nie kann ? But bear in your mind, dalam hal aku dengan kau, itu memang maksud dia. Faham ?

I have no respect for people who try and get at people who are already in a relationship. Got it ? Biasanya orang yang macam nie, dia lain sikit tapi yang nie lain banyak sebab dia macam tak sedar diri. Bukan nak kutuk ciptaan Allah tapi kalau dahh berpuluh-II orang cakap macam tuh, so what should I say ? Just mengiakan jee lahh.

P/s : Kalau kita tak boleh puaskan hati semua orang sekalipun at least janganlah nak buat perangai babi sangat ngan orang !