Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

# Random Update.
4 comment(s)
Tumblr_m0pnvx8rai1qf7ex9o1_500_large 

Hello earthlings :)


Makin lama makin terabai pulak blog nie. Kalau online punn, just hadap facebook and twitter jee. Makin jarang sign in blog. Plus sebelum nie charger lappy rosak, susah sikit nak online. Biasanya kalau online pun guna phone jee. Nasib baik wifi laju kat bilik nie. Tapi semalam dahh keluar beli charger baru so dah boleh online puas-II. 

Ohh yaa, sekarang saya dah tak jadi pelajar NR (Non-Resident). Sebab saya dah dapat rayuan kolej tapi saya dapat kolej Mawar. Redha jee lahh dapat kolej mana-II punn, huhu. Punya lahh susah nak buat rayuan dari pagi sampai petang tapi alhamdulillah pengorbanan saya tak sia-sia, hewhew.

Saya dapat bilik hujung sekali. Memang agak jauh dan penat nak pergi fakulti. Tapi nak buat macam mane, terpaksa redah jee lahh, huhu. Keluar pergi kelas pastu stay kat bilik kawan, malam baru balik bilik sendiri. Tak selesa lahh duduk kat bilik, dah lah tak tahu nak cakap ngan sape, huhu. Bukan sombong ke ape tapi saya malu lahh nak cakap ngan orang yang saya tak kenal, hewhew.

Now, saya rasa boring sangat-II. Saya sorang jee ada kat bilik. Nak pergi bilik kawan punn diaorang keluar. Huh, what a boring weekend ? Nasib baik ada facebook, twitter and blog tapi still lifeless right ? Tadi ade jugakk niat nak keluar sorang-II tapi bila fikir balik takut lah pulak, wuhuuu.

Okayy lahh, dah tak tahu nak sambung pasal ape lagi. Jari-II pun macam dahh tak tahu nak tekan huruf ape lagi atas keyboard nie. Taip backspace taip backspace tak guna jugak, huhu. Bye, assalamualaikum