Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Random Talk.
0 comment(s)
Tumblr_m0pcs8ohwh1qaae2po1_500_large

Hello readers and stalkers :)


Fuhh, rasa macam dahh lama gila tak update blog nie. Since datang Shah Alam nie, tak pernah lagi update rasanya, huhu. Masa banyak habis ngan bertwitter jee. Plus pulak sekarang nie malas nak bukak lappy. Charger lappy rosak, bateri punn macam takde function jee. Kesian kann ? Hewhew.

Life untuk sem 2 nie sangat-II tak cool. Sekarang baru saya rasa susah gila nak survive duduk rumah sewa nie. Bus stop jauh ngan rumah. Pastu, hari-II kena jalan sorang-II pegi bus stop. Ya Allah, tuhan jee tahu macam mane perasaan saya kena pergi kelas sorang-II. Sumpah rasa macam nak menangis kat tepi jalan tue jee :'(

2 3 hari lepas saya nak pengsan kat fac. Lepas daki tangga yang agak tinggi tuh, sampai jee kat atas tetiba mata jadi gelap, makin lama makin gelap. Pastu tetiba jee berpeluh satu badan. Nasib baik saya kuatkan diri jee, kalau tak memang pengsan lahh jawabnya. Maybe sebab saya tak makan, stress, banyak berfikir. Hmm, entah lahh, semua ada. Nasib baik kawan saya ada sekali ngan saya hari tue.

Penat sangat-II kalau hari-II macam nie. Sekarang nie punn saya still berharap saya dapat kolej. Dahh 3 kali saya try buat rayuan. Tak tahu lahh dapat ke tak. Tapi at least saya cuba jugak daripada tak cuba langsung. Mana tahu ada rezeki, dapat la kann. Harap-II saya dapat lah even peluang sangat-II lahh tipis sebab ramai sangat saingan, huhu. 

Sekarang nie problem rumah sewa jauh ngan bus stop jee lahh. Susah sangat nak gerak pergi mane-II, huhu. Hanya mampu berharap pihak kolej akan bagi peluang untuk saya tinggal kat kolej jee. Yang lain semua okay rasanya. Class pun boleh la even dapat classmate lain pun untuk sem 2 nie, takde masalah semua tuh. 

Okay lahh, malas nak complain banyak-II. Kalau ikutkan hanya memang banyak lagi benda yang saya nak complain, hewhew. Manusia lahh katakan, lebih suka complain daripada bersyukur, huhu. Kbaiiii