Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Welcome February
0 comment(s)
fashion, floral, girly, rayban, sunglasses

Assalamualaikum and hello everybody.


Ehem, January dah berlalu pergi, sekarang February plak yang ambik alih. Ya Allah, cepat gila masa berlalu. Tup tup dah masuk February dah sekarang. Dulu, ustaz saya pernah cakap nie salah satu petanda akhir zaman sebab kita dapat rasa masa tue berputar dengan cepat. Ye dak ? Rasa tak ? Haha.

Sape yang lahir bulan February, sila angkat tangan, haha. Kat bawah nie ada senarai kelebihan dan kelemahan orang yang lahir bulan February. Saje je nak share, boring-II tak tau nak update ape kan, hehe.

FEBRUARY :
  • Berfikiran abstrak
  • Suka benda yang realiti dan abstrak
  • Intelligent, bijak dan genius
  • Personaliti yang mudah berubah
  • Mudah menawan orang lain
  • Agak pendiam, pemalu dan rendah diri
  • Jujur dan setia pada segalanya
  • Keras hati untuk mencapai matlamat
  • Tidak suka dikongkong dan mudah memberontak apabila dikongkong
  • Suka kegiatan lasak
  • Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif
  • Mudah mempamerkan kemarahannya
  • Tidak suka kepada benda yang remeh-temeh
  • Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya
  • Sangat berani dan suka memberontak
  • Bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikannya
  • Pemerhatian yang tajam
  • Suka hiburan dan sukan
  • Suka benda yang bersifat seni
  • Sangat romantik pada dalaman tidak pada luaran
  • Berkecendurungan kepada benda yang tahyul
  • Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros
  • Belajar untuk mempamerkan emosi
P/s : Dear February, please be awesome