Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Vanilla Coklat
0 comment(s)

Assalamualaikum and hello earthlings :)

Seems everyone keep talking about Vanilla Coklat drama right ? Even though it was too late tapi saya still nak update jugak pasal drama nie, hewhew. Actually saya banyak ketinggalan sebab first saya tengok pun masa episod 7. Masa tengok episod 7 tue, tiba-II dah rasa tersangkut ngan drama nie. 

Hero dan heroin cerita nie pun boleh tahan. Gandingan Aiman Hakim and Izara Aishah. Tapi kan, tak sangka plak Izara Aishah nie baru 20 tahun kot umur dia, sama macam saya lah tue, hihiks. Aiman Hakim, I don't really know him actually tapi apa yang saya tahu, dia pernah participated dalam Mentor right ?

Saya suka drama nie sebab storyline dia daripada bergaduh macam anjing ngan kucing tapi last-II boleh fall in love together. Saya memang suka tengok cerita or baca novel yang love story mereka begin from a fight. Sweet enough, right ? Macam Amir ngan Zara dalam drama tue lahh sampai semua orang nak jadikk macam diaorang, fuhhh. 

Ehem, one more. Saya suka sangat dengar lagu Tentang Rasa dalam drama nie. Lagu Astrid kan ? Saya pun tak tahu Astrid tue sape, Indonesian singer maybe. Maaflah kalau salah, saya pun tak tahu, hehe.

P/s : We all wanted relationship like Amir and Zara in Vanilla Coklat but hey, reality strikes in and things like that don't happen to all people