Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Random Talk ♥
0 comment(s)
Tumblr_lp4hzm0nn61qg1hgio1_500_large

Hello earthlings :)


Sedar tak sedar, cuti sem dahh nak berakhir. Sabtu nie saya dahh kena balik Uni. Alhamdulillah sebab berjaya menamatkan sem 1 dengan jayanya. Ehh, jaya ke ? Wakaka. Result final exam hari tue pun dahh keluar. Even result saya tak tinggi melambung macam orang lain pun tapi still bersyukur dengan apa yang saya dapat.

For those yang dapat DL, congrats. Yang tak dapat, don't worry, we have another 5 more sem to fight. Right ?

Surely sem depan akan banyak bawak perubahan kepada saya. Sebab utama ialah saya tak dapat kolej so terpaksa duduk rumah sewa. Saya rasa, memang lahh banyak kelebihan stay kat kolej lagi daripada luar tapi nak buat acano ? Den terpaksa. Macam mana lahh nak dapat kolej kalau orang lain penuh kupon aktiviti tampal kat buku kolej sampai tak cukup space tapi saya ? 

Seriously sepanjang 1 sem kat sana, saya ada 2 kupon jee, hihi, tue punn sebab attend benda wajib jee. Kalau tak, takde kupon agaknya aku nehh, wakaka.


Ehem, tadi saya keluar ngan kawan saya, berdua. Sedih jugakk rasa sebab terkontang-kanting tinggal 2 orang jee. Yang lain semua dah balik Uni masing-II. Even keluar berdua pun, langsung tak mematahkan semangat saya untuk shopping, wakaka. Habis duit beli itu beli ini, dahh lahh guna duit sendiri. Bayar baju-II yang saya beli online lagi, wuhuuu.


Omeyy tak baju kiteww beli ? hewhew. 

Rasa berkenan sangat-II first time tengok baju nehh. Biasanya baju-II couple nie macam ada gambar-II kartun macam tuhh. Kalau yang kartun-II tuhh segan lahh plak nak pakai pegi jalan-II. Tapi kami pernah beli jugakk baju yang kartun-II tuhh tapi tak pakai pun. Pakai buat tido ada lahh, wakaka.


Lagipun Ariff cakap baju nie cantik. Bila dia cakap macam tuhh, saya yang dahh lama berkenan nie apa lagi, order terus lahh. Gila gelojoh kann pompuan nehh ? Haha. Harga pun takde lahh mahal sangat. Murah daripada baju couple gambar kartun yang saya beli dulu, hewhew.


Okayy lahh, dah penat nak menaip. Bye :) Assalamualikum