Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Once b*tch, forever b*tch
2 comment(s)

Hello earthlings :)

First of all, entri kali nie mungkin tak berapa sopan memandangkan aku dah boleh agak perkataan apa yang akan keluar kat sini lepas nie. Awal-II aku dah cakap so sape-II yang rasa annoy ngan post aku, it's up to you la nak cakap ape pun, I really don't care.

Aku nak tanya, best sangat ke buat fake acc untuk stalk orang ? Seriously, aku menyampah gila ngan manusia jenis macam nie. Stalk life orang untuk tahu pasal hubungan orang and rosakkan hubungan orang. Okayy fine, aku memang dah agak dah acc tue fake. Nama laki, gambar laki tapi yang handle pompuan. Tapi aku malas nak kisah sebab aku tak sure acc tue betul-II fake or not.

Semalam aku dah jumpa real FB laki. Okayy, aku cool lagi sebab malas nak komen ape-II. Aku just story benda nie kat Ariff je, lagipun dulu benda yang aku fikir sama ngan Ariff fikir. Dulu pun dia ada cakap, macam fake acc tapi dia nasihat suruh aku biarkan je. Maybe dia buat fake acc sebab aku dah block dia kat FB Ariff, hewhew. Before this, she's the one who tried to mess up with our relationship. Tag-II gambar boyfie orang suka hati dia je kann.

Hari nie aku nak marah sebab tengah-II aku nak kumpul bukti untuk semua nie, then bila aku bukak profile pompuan tuhh, dia guna profile picture sama ngan aku. Whatta F sayang ? Senangkan guna fake acc and then ambik semua benda kat FB aku and letakkan kat real FB kau ? Kau jangan fikir aku tak tahu sape kau sebenarnya. Kalau kau nak rasa macam aku buat kat someone macam kat FB aku dulu, bolehh sangat. You better get ready sayang :)

Tak kisah lahh kan orang nak cakap aku bajet hot ke ape sampai orang nak stalk-II aku tapi terpulanglah. You can say whatever you want. Once again, I really don't care. Yang penting, aku, kawan-II aku and Ariff tahu perkara sebenar. Lepas sorang-II, bila nak habis entah, huhh. Ade je kan orang nak jeles. Tolonglahh cari kebahagiaan sendiri, jangan ganggu orang yang dah bahagia ngan kehidupan masing-II. Fahammm ???