Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

New Semester :)
0 comment(s)
Tumblr_lzbyyl5ljw1qbksrzo1_400_large

Assalamualaikum and hello everybody :)


The beginning of a new chapter. New beginning. New hopes. New dreams. Well, next week dahh nak masuk semester baru. Haruslahh semua benda kena baru kann, hewhew. Sehari dua nie semua sibuk nak register subject kann ? Saya pun sama lahh.

Tengah semua orang sibuk nak daftar, mula lahh kann student portal buat hal. Seriously saya dahh try banyak kali log in tapi still tak boleh. Tapi petang tadi, alhamdulillah line okayy. Line langsung tak stuck, senang je bolehh daftar. Sempat jugakk tolong daftar yang kawan-II saya punya, huhu.

Well, next sem ada 6 subject semuanya. Nampak macam tough tapi dah nama punn student, nak taknak kena lahh berusaha lebih kalau nak berjaya kan ? Tapi agak cuak sebab sem depan still kena berdepan ngan subject yang ada nombor-II nehh. Accounting, Business Statistics and Economics. Ambikk kauu !

Semalam punya lahh sibuk sebab arrange jadual satu-II. Semua kelas saya buat, ABCD. Nasib baik kelas sampai D jee kann. Takde lahh banyak sangat. Bagi saya lahh, kelas paling best ialah kelas A and D. Kelas B and C agak 'kureng' sebab banyak kelas pagi and hari jumaat plak kelas sampai pukul 5. So memang reject awal-II kelas B and C.

Tak nampak ? Sila klik :)

Okayy, jadual untuk sem depan dahh siap. Semua subject saya daftar kelas D kecuali ADS465. Actually nak daftar satu kelas jee semua tapi subject ADS465 untuk kelas D dahh full, huhu. Terpaksa lahh mencelah kelas lain. Nasib baik jadual tak clash ngan mana-II subject. Sekarang rasa lega sangat-II sebab semuanya dahh selamat didaftarkan, hewhew.

P/s : Wish me luck for my new sem. Babai, assalamualaikum