Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Cinderella
0 comment(s)

Hello earthlings :)

Adehh, life sekarang memang amat terlalu bosan. Sampai dah tak tahu nak buat ape. Hari-II online, hadap benda sama. Facebook, twitter and blog. Even duk hadap benda tue semua pun still boring jugak. Kalaulah ade kawan, boleh jugak pot pet pot pet dari pagi sampai petang ngan dia tapi masalahnya takde. See, loser gila kan I ? Kawan pun takde, kahkahkah.

Tapi hari nie hilang lah jugak rasa bosan tue sebab hari nie tiba-II je rasa nak tengok cerita. Orang lain pergi pawagam, beratur panjang-II macam keretapi nak beli tiket, tengok movie kat sana tapi saya ? Hadap lappy bukak youtube, tengok movie kat situ, wakaka. 

Yang takleh blah nya, teka cerita apa saya tengok ? Cinderella wehh. Kemain kau yee, haha. Saje nak mengimbau kembali kenangan zaman kanak-II. Dulu masa kecik-II suka sangat tengok Cinderella nie, haha. Best ape Cinderella ? Nak tengok ? Haha. Even sound dia agak kureng sikit, takpe tak kisah, layan je, wakaka.

Cinderella

P/s : Esok nak tengok Snow White and Seven Dwarfs