Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Finally, I'm home.
0 comment(s)

Huh, finally. Lama kan rasanya blog nie dibiarkan tanpa sebarang update. Tak sempat la, banyak kerja. Hari tue final exam. Habis final exam, buzy cari rumah sewa la, kemas barang la and macam-2 la, huhu.

Ehem, after 8 jam terperap dalam bas sampai dah tak tahu nak duduk, nak tido macam mane, pukul 4.30 pagi tadi sampai jugak saya kat bumi Kelantan nie. Dah la tido je memanjang dalam bas, hihi.

Nasib baik saya pilih bas Sani Express, tak tahu plak bas Sani Express dah update keselesaan and kecanggihan dia. Teruja pun ada masa first-2 naik bas tue, ekekeke. Tak tahu la kalau benda nie dah lama, saya je yang ketinggalan zaman, haha. 

Dalam bas, setiap seat dah dilengkapi dengan tv kecik and headphone sekali. Kalau takde headphone, memang habis la ganggu semua orang dalam bas tue. Nak tengok movie, dengar lagu, main games, dengar ayat Al-Quran, semua ada, korang pilih je, semua kemudahan ada di hujung jari anda, haha. #promote Sani Express jap.

Tapi kan even ada hiburan macam nie pun dalam bas tue kan tapi saya tak boleh nak tengok. Saya memang tak boleh menonton or membaca time bas or kereta tengah bergerak. Pening.

Hmm, okay lah. Dah malas nak menaip, kehkehkeh. Bye -___-