Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

Thanks for the memories.
0 comment(s)


Hello earthlings :')


Dah tak sabar nak update blog sebenarnya, haha. Lagipun macam dah lama je tak update. Ehem, thanks for the memories, yeah. Almost 4 hari spent masa ngan diaorang, memang tersangatlah awesome.


Kalau diikutkan, dah berapa tahun masing-2 tak jumpa. Semua dah bawak haluan masing-2 tapi at last dapat jugak kitaorang berkumpul balik walaupun tak cukup geng, hewhew.


4 days with them. Makan sekali, tido sekali, tengok movie sekali, karaoke sekali. Sumpah best. Pergi karoake sampai serak suara sebab bukannya menyanyi tapi melalak, haha. Then pergi tengok Ombak Rindu for the second time. Saya dah tengok tapi diaorang tak tengok lagi, tue jadi for the second time tue, haha.


That's me. Ada masalah ?

Thank you friends, I love you all :')