Hello world. I'm Emyniena. Welcome to my official blog. This blog was created on August 2010. Thank for visiting and happy reading :)


Blogwalker(s)


Miscellaneous :
Facebook.
Instagram.
Twitter.


Credit :
Layout by Rainymartini.
Special thanks to Cindy.
+follow Profile tagboard

10 Benda perempuan akan berkecil hati bila
0 comment(s)
Tumblr_ldnns62pc11qex1wlo1_500_large

1. Si BF tangkap gambar berdua dengan perempuan lain. Rasa nak menangis.


2. Si BF bersweet-sweet dengan perempuan lain tanpa pengetahuan si GF. Rasa nak bunuh diri.


3. Si BF chat dengan ramai perempuan. So sape si GF dalam hati BF dia tue ?


4. Si BF duduk sebelah perempuan rapat-rapat. Kalau tersentuh macam mane ?


5. Si BF masih contact dengan ex-girlfriend special. Si GF rasa macam, " Dia dah ada orang yang dia sayang, kenapa aku nak menyibuk ? "


6. Si BF tak mengaku dekat orang lain yang dia dah berpunya.


7. Si BF selalu lakukan benda yang sama walaupun selalu mintak maaf. Si GF akan rasa, " awak rasa mintak maaf tue main-main ke ? Saya ada perasaan. Maaf, saya mahal. "


8. Si BF rapat dengan perempuan lain lebih daripada si GF. Si GF akan rasa, " saya dah tak penting so tinggalkan lah saya. "


9. Bila si GF merajuk, si BF buat-buat tak faham. Si GF akan rasa, " takpe lah, saya sedar sape saya... "


10. Si BF jarang bertanya, " awak sayang saya ke ? ". Si GF akan rasa, " takpe lah, awak dah ada orang yang sayang awak, ape je nilai sayang saya nie ? "


Credit : Adiiba Raman